Samarbeidspartnere | Hjemmebest

Å samarbeide på tvers av profesjonene kan bidra til nytenkning.

  • CityMaid HjemmeService:  Er et søsterselskap til HjemmeBest. Selskapet tilbyr fast rengjøring i hjemmet, hovedrengjøring, vindusvask, flyttevask mm. HjemmeBests kunder får rabatt på hovedrengjøring og andre engangsoppdrag. 5 % rabatt ved bestilling på minimum 4 timer, 10 % rabatt ved minimum 8 timer. Bestilling kan gjøres direkte til CityMaid tilbud@citymaid.no>> eller på telefon 4000 6330, husk å oppgi kode HjemmeBest for å få rabatt.

   Generic placeholder image

  • Bardum: Hver dag jobber vi med å tilby hjelpemidler som skal gi mer energi og livsglede. Våre produkter skal gjennom aktivitet, deltakelse og omsorg gi økt livskvalitet til personer med ulike funksjonsnedsettelser. Vi ønsker å bidra til at personer med funksjonsnedsettelser kan delta i hverdagen på lik linje med funksjonsfriske.  www.bardum.no>>

  • Banda er landsdekkende med 52 butikker. Kjeden formidler hjelpemidler til kronisk syke samtidig som vi driver  informasjonsvirksomhet, opplæring og personlig oppfølging av den enkelte bruker/pasient. Bandagisten har et eget samtalerom/prøverom der du kan ha en førstegangssamtale rundt din situasjon, om årsaker og muligheter.

   Generic placeholder image

  • Kronisk Sykdom er et temaavis som tar for seg de ulike problemstillingene kronikere går i gjennom. I denne utgaven er det et stort fokus på blant annet revmatisme, diabetes, kols og alzheimers. Hensikten er å gjøre folk bevisst og øke oppmerksomheten rundt kronisk sykdom.

  • ALS Norsk støttegruppe startet opp i 2008 ved at Mona H. Bahus tok iniativ til å opprette gruppen med samme navn på Facebook, etter selv å ha mistet sin far ved sykdommen ALS i 2007. Hun har drevet et brennende engasjement for ALS i Norge siden 2008 og har opparbeidet et stort nettverk både i Norge og Norden, da også i forskningsmiljøet.

 • LUPE Landsforbundet for utviklingshemmede og pårørende, er en landsomfattende og politisk uavhengig organisasjon. Sentralt i LUPE’s arbeid står informasjon og påvirkning. Derfor vil du finne saker som vi arbeider med i forhold til myndigheter, innlegg fra våre medlemmer og andre interesserte på LUPEs hjemmesider.

 •  

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre