Samarbeidspartnere | Hjemmebest

Boots apotek HomeCare gir deg det beste fra både apotek og bandasjist i ett og samme selskap. De tilbyr alt du trenger av apotekvarer og sykepleieartikler. Sykepleieartikler vil si blant annet næringsdrikker, inkontinens-, stomi- og kateterutstyr. De har 40 sykepleiere som dekker hele Norge med spesialkompetanse innenfor dette feltet. Boots apotekBoots HomeCare

HomeCare kan tilby personlig oppfølgning fra sykepleier, noe som innebærer blant annet råd og veiledning ved behov, hjemmebesøk, tilpasning av utstyr og hjelp med bestilling av varer. Varene blir levert direkte hjem på døren. Alle tjenester er kostnadsfrie.

 

  • CityMaid HjemmeService:   Selskapet tilbyr fast rengjøring i hjemmet, hovedrengjøring, vindusvask, flyttevask mm. HjemmeBests kunder får rabatt på hovedrengjøring og andre engangsoppdrag. 5 % rabatt ved bestilling på minimum 4 timer, 10 % rabatt ved minimum 8 timer. Bestilling kan gjøres direkte til CityMaid tilbud@citymaid.no>> eller på telefon 4000 6330, husk å oppgi kode HjemmeBest for å få rabatt.

   Generic placeholder image

    

    

  • Kronisk Sykdom er et temaavis som tar for seg de ulike problemstillingene kronikere går i gjennom. I denne utgaven er det et stort fokus på blant annet revmatisme, diabetes, kols og alzheimers. Hensikten er å gjøre folk bevisst og øke oppmerksomheten rundt kronisk sykdom.

  • ALS Norsk støttegruppe startet opp i 2008 ved at Mona H. Bahus tok iniativ til å opprette gruppen med samme navn på Facebook, etter selv å ha mistet sin far ved sykdommen ALS i 2007. Hun har drevet et brennende engasjement for ALS i Norge siden 2008 og har opparbeidet et stort nettverk både i Norge og Norden, da også i forskningsmiljøet.

 • LUPE Landsforbundet for utviklingshemmede og pårørende, er en landsomfattende og politisk uavhengig organisasjon. Sentralt i LUPE’s arbeid står informasjon og påvirkning. Derfor vil du finne saker som vi arbeider med i forhold til myndigheter, innlegg fra våre medlemmer og andre interesserte på LUPEs hjemmesider.

 •  

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre