Samarbeidspartnere | Hjemmebest

Å samarbeide på tvers av profesjonene kan bidra til nytenkning.

  • CityMaid HjemmeService:  Er et søsterselskap til HjemmeBest. Selskapet tilbyr fast rengjøring i hjemmet, hovedrengjøring, vindusvask, flyttevask mm. HjemmeBests kunder får rabatt på hovedrengjøring og andre engangsoppdrag. 5 % rabatt ved bestilling på minimum 4 timer, 10 % rabatt ved minimum 8 timer. Bestilling kan gjøres direkte til CityMaid tilbud@citymaid.no>> eller på telefon 4000 6330, husk å oppgi kode HjemmeBest for å få rabatt.

    Generic placeholder image

  • Bardum: Hver dag jobber vi med å tilby hjelpemidler som skal gi mer energi og livsglede. Våre produkter skal gjennom aktivitet, deltakelse og omsorg gi økt livskvalitet til personer med ulike funksjonsnedsettelser. Vi ønsker å bidra til at personer med funksjonsnedsettelser kan delta i hverdagen på lik linje med funksjonsfriske.  www.bardum.no>>

  • Banda er landsdekkende med 52 butikker. Kjeden formidler hjelpemidler til kronisk syke samtidig som vi driver  informasjonsvirksomhet, opplæring og personlig oppfølging av den enkelte bruker/pasient. Bandagisten har et eget samtalerom/prøverom der du kan ha en førstegangssamtale rundt din situasjon, om årsaker og muligheter.

    Generic placeholder image

Vil du vite hva vi kan tilby deg?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre