Referanser | Hjemmebest

«Hei Rigmor, jeg er nettopp kommet hjem fra reise, har hatt det veldig fint. Det har gått veldig bra her i hjemmet, mens jeg var borte, takket være dine søte hjelpere. »

Beste hilsener fra Synnøve

«HjemmeBest er eneste BPA leverandør jeg har brukt siden jeg fikk BPA nov 2010. Jeg har et fast antall timer i uken, fordelt til husarbeid og til sosiale aktiviteter. BPA oppgaven er delt mellom to assistenter, og jeg har derfor assistanse timer på tirsdager og på fredager. Jeg fortsetter å bruke HjemmeBest i dag fordi jeg er godt fornøyd med dem som leverandør.

Aller best liker jeg de personlige kvalitetene til mine assistenter. De har begge to interessante bakgrunner, og de er veldig fine personer, som jeg liker. Dette gjør at det er givende å være sammen med dem på den sosiale delen av jobben.

Rutinemessig er de begge to meget pålitelig, stiller på riktige tid, gir beskjed om evt problemer med oppmøte osv. Hvis de har ferie eller de er syke har det så langt vært lett å få vikar. Administrasjonen under ledelsen av Rigmor Fagerland går også bra. Rigmor tar vare på menneskene sine, er ryddig vedr tidsplaner/papirarbeid osv og så godt som mulig sørger for at hun setter riktig assistent på riktig kunde. Hun tar også tak i, og løser, evt problemer og er tilgjengelig på e-mail eller telefon for store deler av dagen/kvelden. Arbeidsmiljøet på HjemmeBest virker bra pga dette. Og fordi Rigmor ser ut til å se mennesket bak ansettelsesforholdet. Dette kommer meg som BPA bruker til gode.

Assistentene/arbeidsleder (meg) og HjemmeBest er en fin ‘vinn-vinn’ løsning i det daglige for meg, som jeg vil gjerne anbefale til andre. »

Med vennlig hilsen Joan

 

Vi har taushetsplikt, men vil gjerne imøtekomme ønske om flere referanser hvis det er behov for det. Ta kontakt med oss for mer informasjon på tlf 4005 4007.

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre