Kontakt oss | Hjemmebest

Vi er her for å hjelpe deg. Nøl ikke med å kontakte oss.

Du kan ringe oss på 4005 4007, komme på besøk i Gotaasalleen 9-11, 2050 Jessheim, eller benytte kontaktskjemaet lenger ned på siden.

 

Irene Foss
Konst. daglig leder
Irene er utdannet hjelpepleier, og har lang erfaring som leder innen helse og omsorg. Siden 2006 har hun arbeidet som leder for tjenestene hjemmesykepleie, praktisk bistand, private helse -og omsorgstjenester og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Irene har god kompetanse og erfaring med å etablere og implementere kvalitetssystemer, andre styringssystemer og HR.
irene.foss@hjemmebest.no

Mariann Holter
Operativ leder
Mariann har bred erfaring innen helse og omsorg fra miljøterapeutisk arbeid, fag- og kompetanseutvikling, saksbehandling, plan- og prosjektarbeid og ulike ledende roller. Av formell kompetanse har hun bachelor i vernepleie og utdanning i HR og prosjektledelse.  Hun ønsker å bidra til at mennesker får mulighet til å leve et mest mulig aktivt og uavhengig liv.

mariann@hjemmebest.no

Rigmor Fagerland
BPA konsulent Oslo og Akershus
Rigmor jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å gi alle våre kunder gode assistenter som gir dem opplevelsen av å bli sett og hørt. Rigmor har jobbet innenfor helse og rekruttering i 30 år. Utdannet som hjelpepleier, praksisveileder for helsepersonell og er gestaltterapeut med videreutdanning i konflikthåndtering.
rigmor.fagerland@hjemmebest.no
Bente Sørby
Bente A. Sørby
Personal / Driftskonsulent
Bente jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å bistå andre i å få en lettere hverdag. Bente har jobbet som selvstendig næringsdrivende i over 25 år innenfor velvære og har arbeidet med BPA siden 2008.
bente.sorby@hjemmebest.no
Christine Carlsen
Christine Carlsen
BPA konsulent Oslo og Akershus
Christine jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker at flere mennesker skal få mulighet til å styre sitt eget liv. Hun har en treårig utdannelse innen HR og personalledelse, og har jobbet flere år innen helse og omsorg. De siste årene har hun selv vært ansatt som personlig assistent, og fått et godt innblikk i hvor mye det kan bety for den enkelte.
christine@hjemmebest.no
Alessandra Chaves
Alessandra Chaves
BPA konsulent Østfold
Alessandra jobber hos HjemmeBest fordi hennes lidenskap er å forbedre menneskers livskvalitet. Alessandra er sosionom og har i de siste 18 år jobbet med bistand til familier i risiko, eldreomsorg, funksjonshemmede, barn og skolebarn som trenger spesielt tilsyn.
alessandra@hjemmebest.no

Arijana Aurvåg
BPA Konsulent Bergen og Hordaland
Arijana har økonomisk utdanning og variert yrkeserfaring fra privat og offentlig næringsliv. De siste 10 årene har hun jobbet med veiledning og tilrettelegging for mennesker med utfordringer ifht til arbeidslivet. Hun er utdannet psykodramaleder, og er genuint opptatt av å se mennesket og mulighetene. Arijanas motivasjon er å bidra til at kunden selv kan styre sin hverdag og oppleve selvstendighet og mestring.
arijana.aurvaag@hjemmebest.no
 Anne-Line Henriksen
Anne-Line Henriksen

BPA Konsulent Trondheim / Sør-Trøndelag
Anne-Line er utdannet sykepleier. Hun har erfaring fra både psykiatri og somatikk, og er vant til å møte folk der de er. Anne-Line jobber i HjemmeBest fordi hun tror at muligheten til å velge selv, ut fra egne ønsker og behov, er viktig for opplevelsen av god helse.
anne-line@hjemmebest.no

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre