Kontakt oss | Hjemmebest

Vi er her for å hjelpe deg. Nøl ikke med å kontakte oss.

Du kan ringe oss på 4005 4007, komme på besøk i Gotaasalleen 9-11, 2050 Jessheim, eller benytte kontaktskjemaet lenger ned på siden.

 

Irene Foss
Konst. daglig leder
Irene er utdannet hjelpepleier, og har lang erfaring som leder innen helse og omsorg. Siden 2006 har hun arbeidet som leder for tjenestene hjemmesykepleie, praktisk bistand, private helse -og omsorgstjenester og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Irene har god kompetanse og erfaring med å etablere og implementere kvalitetssystemer, andre styringssystemer og HR.
irene.foss@hjemmebest.no
Emilie Luther
BPA konsulent
Emilie har bachelor i HR og personalledelse fra høyskolen Kristiania. Emilie har god kompetanse innen HR, rekruttering, kompetanse- og lederutvikling, organisasjonspsykologi, prosjektledelse, forhandlinger, arbeidsrett, kommunikasjon og coaching.
Rigmor Fagerland
BPA konsulent Oslo og Akershus
Rigmor jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å gi alle våre kunder gode assistenter som gir dem opplevelsen av å bli sett og hørt. Rigmor har jobbet innenfor helse og rekruttering i 30 år. Utdannet som hjelpepleier, praksisveileder for helsepersonell og er gestaltterapeut med videreutdanning i konflikthåndtering.
rigmor.fagerland@hjemmebest.no
Cecilie hos HjemmeBest

Cecilie Andersen
BPA konsulent

Cecilie er utdannet juridisk kontormedarbeider. Cecilie har kompetanse og erfaring innen kundebehandling, it og saks- og dokumentbehandling. Cecilie jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker at flere mennesker skal få mulighet til å styre sitt eget liv og hun er opptatt av god kundebehandling og kvalitet på tjenestene som leveres

Alessandra Chaves
Alessandra Chaves
BPA konsulent Østfold
Alessandra jobber hos HjemmeBest fordi hennes lidenskap er å forbedre menneskers livskvalitet. Alessandra er sosionom og har i de siste 18 år jobbet med bistand til familier i risiko, eldreomsorg, funksjonshemmede, barn og skolebarn som trenger spesielt tilsyn.
alessandra@hjemmebest.no

Arijana Aurvåg
BPA Konsulent Bergen og Hordaland
Arijana har økonomisk utdanning og variert yrkeserfaring fra privat og offentlig næringsliv. De siste 10 årene har hun jobbet med veiledning og tilrettelegging for mennesker med utfordringer ifht til arbeidslivet. Hun er utdannet psykodramaleder, og er genuint opptatt av å se mennesket og mulighetene. Arijanas motivasjon er å bidra til at kunden selv kan styre sin hverdag og oppleve selvstendighet og mestring.
arijana.aurvaag@hjemmebest.no

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre