Kontakt oss | Hjemmebest

Vi er her for å hjelpe deg. Nøl ikke med å kontakte oss.

Du kan ringe oss på 4005 4007, komme på besøk i Gotaasalleen 9-11, 2050 Jessheim, eller benytte kontaktskjemaet lenger ned på siden.

 

Irene Foss
Irene Foss
Konst. daglig leder
Irene er utdannet hjelpepleier, og har lang erfaring som leder innen helse og omsorg. Siden 2006 har hun arbeidet som leder for tjenestene hjemmesykepleie, praktisk bistand, private helse -og omsorgstjenester og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Irene har god kompetanse og erfaring med å etablere og implementere kvalitetssystemer, andre styringssystemer og HR.
irene.foss@hjemmebest.no
Rigmor Fagerland
Rigmor Fagerland
Operativ leder
Rigmor jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å gi alle våre kunder gode assistenter som gir dem opplevelsen av å bli sett og hørt. Rigmor har jobbet innenfor helse og rekruttering i 30 år. Utdannet som hjelpepleier, praksisveileder for helsepersonell og er gestaltterapeut med videreutdanning i konflikthåndtering.
rigmor.fagerland@hjemmebest.no
Anne Melby Dahl
Anne Melby Dahl
Markedsføringskonsulent
Anne har bred erfaring fra salg og markedsføring i ulike bransjer. Hun er levende opptatt av at HjemmeBest skal informere og hjelpe alle de som trenger personlig assistanse. Hennes faglige bakgrunn er blant annet Master i markedsføring og kommunikasjon og sertifiseringskurs i Digital markedsføring.
anne@hjemmebest.no
Bente Sørby
Bente A. Sørby
Personal / Driftskonsulent
Bente jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å bistå andre i å få en lettere hverdag. Bente har jobbet som selvstendig næringsdrivende i over 25 år innenfor velvære og har arbeidet med BPA siden 2008.
bente.sorby@hjemmebest.no
Heidi Biek
Heidi Biek
Personal / Driftskonsulent
Heidi jobber i HjemmeBest fordi hun er glad i å jobbe med mennesker og ønsker å kunne bidra til å gjøre en forskjell i hverdagen. Heidi har yrkeserfaring innen økonomi og administrasjon samt helse og omsorg. Heidi er utdannet homeopat og har de siste årene jobbet mye med mennesker i forskjellige livssituasjoner.
heidi@hjemmebest.no
Alessandra Chaves
Alessandra Chaves
Konsulent Østfold
Alessandra jobber hos HjemmeBest fordi hennes lidenskap er å forbedre menneskers livskvalitet. Alessandra er sosionom og har i de siste 18 år jobbet med bistand til familier i risiko, eldreomsorg, funksjonshemmede, barn og skolebarn som trenger spesielt tilsyn.
alessandra@hjemmebest.no

Arijana Aurvåg
Konsulent Bergen og Hordaland
Arijana har økonomisk utdanning og variert yrkeserfaring fra privat og offentlig næringsliv. De siste 10 årene har hun jobbet med veiledning og tilrettelegging for mennesker med utfordringer ifht til arbeidslivet. Hun er utdannet psykodramaleder, og er genuint opptatt av å se mennesket og mulighetene. Arijanas motivasjon er å bidra til at kunden selv kan styre sin hverdag og oppleve selvstendighet og mestring.
arijana@hjemmebest.no
 
Eli Engebretsen
Konsulent Trondheim / Sør-Trøndelag
Eli jobber i HjemmeBest fordi hun mener at alle har lik rett til deltagelse i samfunnet på sine egne premisser. Eli er utdannet psykiatrisk hjelpepleier. I tillegg har hun utdanning i sosiologi  og kommunal økonomi/ledelse og har jobbet i helsevesenet i mange år. Hun har også vært styremedlem i MS-forbundet og ved MS-senteret Hakadal.
eli.engebretsen@hjemmebest.no

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre