Barnas BPA | Hjemmebest

Foreldrene kjenner sine egne barn best, og vet deres beste. Vi vil spille på lag med dere og tilrettelegge en tjeneste som fungerer for hele familien. Hverdagslivet kan være tøft for enhver familie. En familie med ekstra utfordringer skal også få det til å fungere 24 timer i døgnet, 7 dager i uken hele året gjennom. Når dere velger HjemmeBest som leverandør vil dere få en fast kontaktperson. Vi tilpasser oss deres timeplan, og kan legge til rette for en rask oppstart av BPA ordningen. Vi kan bistå med assistanse hele døgnet.

Last ned vår brosjyre om Barnas BPA >>

Kan vi bestemme hvilke assistenter vi får?

Ja! Dere tar alle avgjørelser.
Vi har lang erfaring med å finne assistenter tilpasset familiens ønsker og behov. Vi kan bistå i arbeidet med å finne kandidater hvis det er ønskelig. Vi jobber da for å finne de assistentene som deres barn og familie har god kjemi med, og som kan avlaste på de områdene hvor det trengs.

Alle assistenter som skal jobbe med barn i HjemmeBest må kunne fremlegge gyldig politiattest.

Vi har ikke vedtak enda, er det for tidlig å ta kontakt?

Du er alltid velkommen hos oss. Vi hører gjerne fra deg både før og under søknadsprosessen. Vi er behjelpelige med råd og veiledning i forhold til hvordan man kan utforme gode søknader, hva dere kan gjøre dersom du får avslag, og vi svarer på spørsmål dere måtte ha slik at dere skal kunne ha leverandørvalget klart når vedtaket blir innvilget.

Jo tidligere dere tar kontakt med oss, jo bedre. Det gir oss gode forutsetninger for å kunne ha en raskt oppstart når vedtaket er på plass, og all oppfølging er selvsagt gratis.

Vi har allerede BPA hos en annen leverandør – men vil bytte

Dersom dere ønsker å bytte fra en annen leverandør til oss – er du hjertelig velkommen til oss! Assistentene kan også bli med, og de får like betingelser som de har per i dag.

Hva kan vi hjelpe til med?

  • Personlig stell, hygiene og påkledning
  • Praktisk hjelp i aktiviteter
  • Avlaste familien med praktiske gjøremål i hjemmet
  • Mattilberedning og bistand ved måltider
  • Være med i barnehage og på skole
  • Leke og gå på tur med barnet
  • Tilrettelegge og bistå under studier
  • Tilrettelegge og hjelpe til med trening og opptrening
  • Bli med på reiser og ferier

Dersom du ikke har vedtak på BPA, kan vi hjelpe dere privat. Vi kan også avlaste dere i hverdagen for en kortere eller lengre periode. Les mer om privat assistanse >>

Er du usikker på om ditt barn har krav på BPA og hvordan du skal gå frem i forhold til søknadsprosess og kommunen. Vi kan BPA, og gir deg gjerne råd og veiledning.

Legg igjen epostadresse og/eller telefonnummer i kontaktskjema under, så snakkes vi!

Vil du vite hva vi kan tilby deg?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre