Aktuelt | Hjemmebest

Vi er stadig på farten, ute på messer, seminarer eller på kundebesøk. Vi hører gjerne fra deg, din organisasjon eller kommune dersom dere ønsker en presentasjon og informasjon om BPA og HjemmeBest. Kontakt oss på post@hjemmebest.no eller telefon 4005 4007.

Vi har stand på CP Storsamling 13.9-15.9 Thon Arena Lillestrøm

Ser vi deg der? Kom gjerne innom vår stand og slå av en prat om BPA.

 

Kom til Morofestivalen 14-16.juni!

Sett av datoen og kom til Morrofestivalen! Vi har stand og ønsker deg hjertelig velkommen til oss! Morofestivalen er i Nord -Odal. Morodalsfestivalen 2019 er 14, 15 og 16.juni.
Foreløpig program:

Fredag 14. juni klokka 19.00.
– Pub-aften i Morodalen med trubadur Bare1.
– Billetter selges kun i døra kr 100,-

 

Vi inviterer deg til vår stand nr.5 i Trondheim Spektrum – Midt -Norsk Hjelpemiddelmesse

Sett av 10 eller 11.april i år. Rett før påske har vi stand, og vi vil gjerne møte deg og slå av en prat om brukerstyrt personlig assistanse.  Vi er godkjent  BPA leverandør i en rekke kommuner. Vi hjelper deg med hele søkeprosessen og selve søknaden til kommunen. Ønsker du å bytte din BPA leverandør, så hjelper vi deg.  PS! Vi har en påskekonkurranse. Velkommen! Gratis inngang og masse parkeringsplasser.

MS-konferanse i Sarpsborg

HjemmeBest deltar 6. juni på MS-konferansen i Sarpsborg. Tema for konferansen er «Å leve med MS». Du får vite mer om BPA brukerstyrt personlig assistanse – og hvordan skrive søknad. Ønsker du hjelp til å skrive søknad? Ta kontakt med oss på telefon 4005 4007

Foreningen for Muskelsyke (FFM)

I helgen 1.-3. juni hadde Foreningen for Muskelsyke (FFM) sitt landsmøte på Scandic Oslo Airport Hotel ved Gardermoen. HjemmeBest var tilstede både med stand og foredrag om brukerstyrt personlig assistanse. Du kan lese mer om BPA på FFM sin hjemmeside her https://ffm.no/tema/assistanse-bpa/ eller ta gjerne kontakt med oss på 4005 4007.

Vil du vite mer om BPA?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre