Samarbeidspartnere | Hjemmebest

Å samarbeide på tvers av profesjonene kan bidra til nytenkning.

  • CityMaid HjemmeService:  Er et søsterselskap til HjemmeBest. Selskapet tilbyr fast rengjøring i hjemmet, hovedrengjøring, vindusvask, flyttevask mm. HjemmeBests kunder får rabatt på hovedrengjøring og andre engangsoppdrag. 5 % rabatt ved bestilling på minimum 4 timer, 10 % rabatt ved minimum 8 timer. Bestilling kan gjøres direkte til CityMaid tilbud@citymaid.no>> eller på telefon 4000 6330, husk å oppgi kode HjemmeBest for å få rabatt.

    Generic placeholder image

  • Bardum: Hver dag jobber vi med å tilby hjelpemidler som skal gi mer energi og livsglede. Våre produkter skal gjennom aktivitet, deltakelse og omsorg gi økt livskvalitet til personer med ulike funksjonsnedsettelser. Vi ønsker å bidra til at personer med funksjonsnedsettelser kan delta i hverdagen på lik linje med funksjonsfriske.  www.bardum.no>>

  • Banda er landsdekkende med 52 butikker. Kjeden formidler hjelpemidler til kronisk syke samtidig som vi driver  informasjonsvirksomhet, opplæring og personlig oppfølging av den enkelte bruker/pasient. Bandagisten har et eget samtalerom/prøverom der du kan ha en førstegangssamtale rundt din situasjon, om årsaker og muligheter.

    Generic placeholder image

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram

Vil du vite hva vi kan tilby deg?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre