Kontakt Oss | Hjemmebest

Vi er her for å hjelpe deg. Nøl ikke med å kontakte oss.

Du kan ringe oss på 4005 4007, komme på besøk i Gotaasalleen 9-11, 2050 Jessheim, eller benytte kontaktskjemaet lenger ned på siden.

 


Elisabeth Sagvik
Daglig leder for HjemmeBest
Elisabeth jobber i HjemmeBest fordi hun er glad i mennesker, og BPA et viktig og fantastisk verktøy for frihet og selvstendighet. Elisabeth er utdannet økonom med en master i serviceledelse, og har over 25 års erfaring med ledelse og drift av service- og omsorgsselskaper.
elisabeth.sagvik@hjemmebest.no

Rigmor Fagerland
Operativ leder
Rigmor jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å gi alle våre kunder gode assistenter som gir dem opplevelsen av å bli sett og hørt. Rigmor har jobbet innenfor helse og rekruttering i 30 år. Utdannet som hjelpepleier, praksisveileder for helsepersonell og er gestaltterapeut med videreutdanning i konflikthåndtering.
rigmor.fagerland@hjemmebest.no

Bente A. Sørby
Personal / Driftskonsulent
Bente jobber i HjemmeBest fordi hun ønsker å bistå andre i å få en lettere hverdag. Bente har jobbet som selvstendig næringsdrivende i over 25 år innenfor velvære og har arbeidet med BPA siden 2008.
bente.sorby@hjemmebest.no

Heidi Biek
Personal / Driftskonsulent
Heidi jobber i HjemmeBest fordi hun er glad i å jobbe med mennesker og ønsker å kunne bidra til å gjøre en forskjell i hverdagen. Heidi har yrkeserfaring innen økonomi og administrasjon samt helse og omsorg. Heidi er utdannet homeopat og har de siste årene jobbet mye med mennesker i forskjellige livssituasjoner.
heidi@hjemmebest.no

Alessandra Chaves
Konsulent Østfold
Alessandra jobber hos HjemmeBest fordi hennes lidenskap er å forbedre menneskers livskvalitet. Alessandra er sosionom og har i de siste 15 år jobbet med bistand til familier i risiko, eldreomsorg, funksjonshemmede, barn og skolebarn som trenger spesielt tilsyn.
alessandra@hjemmebest.no

Gry Tone Johansson
Konsulent Sandnes/Rogaland
Gry jobber hos Hjemmebest fordi hun ønsker å være med på å bidra til at alle får en verdig hverdag. Gry har utdannelse og yrkeserfaring innen helse og administrasjon.
gry@hjemmebest.no

Arijana Aurvåg (Permisjon)
Konsulent Bergen
Arijana har økonomisk utdanning og variert yrkeserfaring fra privat og offentlig næringsliv. De  siste 10 årene har hun jobbet med veiledning og tilrettelegging for mennesker med utfordringer ifht til arbeidslivet. Hun er utdannet psykodramaleder, og er genuint opptatt av å se mennesket og mulighetene. Arijana sin motivasjon er å bidra til at kunden selv kan styre sin hverdag og oppleve selvstendighet og mestring.
arijana@hjemmebest.no


Ingrid Thinn
Konsulent Bergen
Ingrid er utdannet ergoterapeut og har kompetanse innen aktivisering, deltakelse, tilrettelegging av omgivelser og menneskelig mestring. Hun er opptatt av at alle, uavhengig av funksjonsnivå, skal få en meningsfull og selvstendig hverdag.
ingrid@hjemmebest.no

Tonje Kjenstadbakk-Bye
Konsulent Trondheim
Tonje er utdannet radiograf og har de siste årene arbeidet som sekretær ved St. Olavs Hospital. Gjennom både jobb og utdanning har hun møtt mennesker i ulike livssituasjoner. Det å kunne bidra til en enklere hverdag for de som trenger det som mest både i og utenfor hjemmet ser Tonje på som veldig givende. Hun mener at alle mennesker uansett livssituasjon fortjener muligheten til en meningsfull hverdag.
tonje@hjemmebest.no
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram

Vil du vite hva vi kan tilby deg?

Vi hører gjerne fra deg i dag!

Send inn din melding i skjemaet
til høyre